Sjokolademuffins

Sjokolademuffins

Picture

Saftige sjokolademuffins med Kvikk Lunsj 

Priskrig på Kvikk Lunsj gjorde at dagens muffins fikk en ekstra sprø topping. 
Saftige muffins med litt sjokoladeknas på topping er bare SUPERgodt! Denne oppskriften passer til ett brett med muffins. 
Sjokolademuffins (12 muffins)
3 egg
150 g smør
150 g sukker (brunt)
120 g hvetemel
30 g kakao
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 dl melk
2 plater Kvikk Lunsj

Slik gjør du:
1.     Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin). 
2.     Rør inn ett og ett egg. 
3.     Sikt inn hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse. 
4.     Rør inn melken til slutt.
5.     Fordel i 12 stk muffinsformer.
6.     Hakk 2 plater Kvikk Lunsj og strø på toppen
7.     Settes midt i oven på ca. 180 grader ca.20-25 minutter (over/ undervarme)

Picture

Picture

Er smøret hardt? Lag skiver og legg et lunt sted før du begynner å bake. Eggene kan du romtemperere ved å legge i varmt vann.
Picture

Picture

Fordel massen på 12 stk muffinsformer. Strø på hakket Kvikk Lunsj (eller la være..)
Picture

Stekes midt i ovnen på 180 grader over/ undervarme i ca. 20-25 minutter. 
Picture

Saftige og knasende gode! Disse kan du godt putte i fryseren. 
Be the first to write a review
14 Kommentarer
  • Hege Nikolaisen
    Svar
    Skrevet på12:09, 24. mars 2018

    Kan man kutte eggene i denne oppskriften?

    • Konditor-Elin
      Svar
      Skrevet på16:53, 24. mars 2018

      Nei, det kan du ikke.

  • Tuva
    Svar
    Skrevet på19:21, 18. oktober 2019

    Kan man bruke flytende melange?

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på20:19, 18. oktober 2019

      Ja!

    • Margarita
      Svar
      Skrevet på13:55, 15. mars 2020

      Disse var veldig gode! Men hvordan får du at kvikk lunsj ikke smelter og «drukner»?

      Hilsen
      Margarita

      • Elin Krem.no
        Svar
        Skrevet på11:35, 19. mars 2020

        Aner ikke!

      • Maria
        Svar
        Skrevet på14:34, 13. februar 2024

        Vend de i litt hvetemel slik at sjokoladebitene er fullt dekket. På den måten kleber de seg til den våte deigen og unngår å synke til bunnen☺️

  • Skrevet på07:56, 2. april 2020

    Hei Elin😊

    Kan jeg bruke sukrin gold isteden for brunt sukker?

    Mvh Liss
    🐣🐥

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på11:52, 2. april 2020

      Kjenner ikke sukrin gold. Kan det erstatte brunt sukker generelt? Da kan du bruke det.

  • Kristin Evensen
    Svar
    Skrevet på13:57, 5. mars 2021

    Hei!
    Kan man bruke mørk sjokolade/kokesjokolade eller melkesjokolade?
    Bor i Danmark, så ingen tilgang på kvikklunsj!

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på19:10, 6. mars 2021

      Ja, det går fint!

    • Ubonlak Hagen
      Svar
      Skrevet på19:21, 9. november 2023

      Kjempe gode muffins. Tusen takk for oppskriften.

  • Torill Gallefoss
    Svar
    Skrevet på20:54, 13. november 2021

    Jeg hadde kanskje litt for store egg. Det siste jeg rørte i, blandet seg ikke skikkelig inn. Kan det stemme? Eller burde jeg bare rørt videre, og så ville det til slutt blitt glatt?

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på08:34, 16. november 2021

      Nei, ikke sikkert det hadde blitt glatt, men det gjør ikke så mye. Når du tar i melet går massen sammen.

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Elins supermjuke coo..

Hæ, hva sa du? tangzhong-jevning i en cookie?...

Toscakake i langpann..

Det er snart mai og tid for dugnader,...

Verdens enkleste sit..

Trenger du en enkel og rask dessert med...

Snurrer med makron o..

Snurrer med makronfyll er alltid godt, og i...

Enkel kokoskake med ..

Det nærmer seg påske og jeg har bakt...